acțiune de împădurire cu 7500 de puieți la șura mare. sibienii invitați să se alăture.

Sâmbătă, 20 aprilie, în comuna Șura Mare, județul Sibiu se va desfășura o acțiune de împădurire cu 7500 de puieți, la care sunt așteptați voluntari dornici să ajute și să susțină procesul de sustenabilitate pe care organizația îl coordonează. Aceasta este a șasea acțiune de plantare în județul Sibiu, organizația având deja în dezvoltare 2 păduri urbane.

Activitatea presupune prezența voluntarilor pe parcusul a 3 ore, ulterior fiind marcată de un prânz împreună oferit de comunitatea Șura Mare.

E nevoie ca participanții să fie echipați corespunzător, cu încălțăminte adecvată, cu pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, luând în considerare că activitatea se petrecere într-o zonă de pădure. E recomandat să nu lipsească mănușile și obiectele pentru plantare. Pentru participare este nevoie de înscriere pe site-ul organizației.

,,Suntem deja la a șasea acțiune de plantare în județul Sibiu. Partea de îngrijire este asigurată atât de acordul de parteneriat cu Primăria Sibiu, cât și de vizitele regulate pe teren ale organizației noastre” – Mihai Mihu, coordonator proiecte Plantează în România.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu