teodor birț la ”ora locală”. aflăm lucruri noi despre modernizarea piețelor din sibiu și ce se va întâmpla cu târgul obor în viitor (video)

Managerul piețelor din municipiul Sibiu, Teodor Birț, vine miercuri seară la ”Ora Locală” unde va discuta despre subiecte de interes pentru comunitatea sibiană. Interviul poate fi urmărit mai jos, pe pagina de Facebook și pe YouTube, miercuri, de la ora 20:30! 

YouTube video

 

Teodor Birț vorbește în cadrul interviului realizat de redactorul șef al Ora de Sibiu, Dragoș Popescu, despre proiectele aflate în derulare pentru modernizarea piețelor, dar și despre intențiile de a dezvolta o piață ”en gross” pe locația unde se află Târgul Obor. „Va fi o piață care va avea de toate, va avea și din specificul zonei”, declară Birț în cadrul interviului despre proiectul care vizează Piața Obor.

Teodor Birț abordează și subiecte pe tema sportului, amintind astfel despre proiectul echipei de fotbal Inter Sibiu, dar și despre o greșeală făcută de cei de la FC Hermannstadt în ultima perioadă.

Interviul va fi difuzat, miercuri, 10 aprilie, de la ora 20:30 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce s-a mai umflat gusa si pe vesnicul asta. Numai realizari are gusatul de 1233434 de ani de cand este batut in cuie acolo.