reduceri egale cu vârsta pentru rame de ochelari și discount de 21% la lentile. doar la 9 optik

Luna aprilie aduce la 9 Optik super reduceri pentru cei care vor să își schimbe look-ul cu o pereche de ochelari noi. 9 Optik a pregătit reduceri la rame, egale cu vârsta fiecărui client și 21% reducere la lentile.

În luna aprilie, 9 Optik implementează un concept inedit pentru clienții care trec pragul opticii medicale pentru a se bucura de cele mai avantajoase oferte. Așadar, în toată luna aprilie 9 Optik oferă reduceri la rame, egale cu vârsta ta, și 21% reducere la toate lentilele.

Reduceri după vârstă la rame de ochelari

Indiferent de vârsta pe care o ai, 9 Optik va aplica o reducere pentru ramele pe care îți dorești să le achiziționezi în conformitate cu vârsta pe care o ai. Prin urmare, dacă ai 20 de ani, vei beneficia de o reducere de 20% la rame, dacă ai 60 de ani, vei beneficia de o reducere de 60% iar această „regulă” se aplică pentru fiecare client al opticii 9 Optik. Pe lângă oferta la rame, clienții vor beneficia și de o reducere de 21% la lentile. Nu uita că la 9 Optik poți să îți testezi vederea gratuit.

reduceri egale cu vârsta pentru rame de ochelari și discount de 21% la lentile. doar la 9 optik

La 9 Optik economisești, vezi clar, dar și arăți bine cu cele mai noi rame de ochelari care se găsesc la optică medicală. La 9 Optik găsești și sute de rame de ochelari de vedere și ochelari de soare ale celor mai cunoscute branduri. Acestea garantează calitatea, dar și modele în ton cu moda sezonului, astfel se găsesc cele mai consacrate: RayBan, Guess, Gucci, Tom Ford. Totodată, magazinul de ochelari dispune de rame la prețuri accesibile, pentru toate buzunarele.

Franciza 9 Optik

Optica medicală 9 Optik a pornit la drum ca o afacere de familie. Cu timpul s-a dezvoltat armonios ajungând să funcționeze în trei locații din județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei. Reamintim că după 9 ani de experiență ai 9 Optik, s-a luat decizia ca afacerea să se extindă prin francizare.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu