aur sibiu mizează pe fostul director de la aeroport, augustin sava pentru șefia consiliului județean. la primărie candidează sebastian suciu

Sibiul se pregătește să treacă printr-o transformare semnificativă în peisajul politic local. Alegerile din 9 iunie promit să aducă schimbări importante și să definească traseul următorilor ani pentru comunitatea sibiană. 

Sebastian Suciu și-a anunțat candidatura la Primăria Sibiu, în timp ce Augustin Sava, fostul director general al Aeroportului Internațional Sibiu, este alesul AUR pentru postul de Președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Este evident că există nevoi și provocări în comunitatea noastră care necesită o abordare proactivă și energică din partea autorităților locale. De aceea, ne-am angajat să aducem o schimbare reală și pozitivă în modul în care sunt gestionate proiectele publice în municipiul Sibiu și în Județul Sibiu. 

Soluția pentru rezultate concrete pe termen lung o reprezintă o bună cooperare între Primăria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu. Este pentru prima dată în ultimii ani în care pentru sibieni există o alternativă la certurile și orgoliile dintre fostele și actualele conduceri ale celor două instituții cu rol vital în viața noastră de zi cu zi. Dacă ne dorim mai mult, trebuie să acceptăm că doar o schimbare reală, începând cu cel mai înalt nivel poate fi baza unui nou început. 

Sebastian Suciu a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul ULBS, a terminat studiile de masterat în Managementul Sanitar și este doctor în Științe Medicale.

Augustin Sava este pilot de aviație militară, a absolvit Școala de Aviație și Facultatea de Psihopedagogie din cadrul ULBS și este doctor în Managementul Aeroporturilor. 

Împreună formăm o echipă puternică izvorâtă din dorința fiecărui cetățean de a pune capăt influențelor și intereselor partinice și vă invităm să vă alăturați schimbării în bine și proiectelor noastre viitoare. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doi OAMENI care au realizat cîte ceva cu adevarat util societății. Vedeti activitatea dr. Suciu în comisia de sănătate si activitatea lui Sava ca director al Aeroportului. Datorita lui Sibiul mai are aeroport si el la făcut international.