se demolează o casă de pe strada șelimbărului din cisnădie. în locul ei se construiește un bloc cu patru etaje 
Sursa foto: Google Maps

O casă de pe strada Șelimbărului din Cisnădie va fi demolată pentru ca mai apoi să fie construit un bloc cu parter și patru etaje.

În curând o casă în stil  săsesc va fi demolată pentru construirea unui bloc care constă într-un spațiu mixt, respectiv spații comerciale și apartamente P+2E+2Er. De asemenea, se vor realiza amenajări exterioare,  de împrejmuire a blocului, și vor fi branșate utilitățile.

Potrivit memoriului de prezentare al ANPM, construcția existentă este veche și deteriorată și necesită reabilitarea urbană pentru a se îmbunătăți aspectul și funcționalitatea zonei. Demolarea și reconstrucția într-o manieră modernă și funcțională poate contribui la revitalizarea zonei respective, se mai arată în memoriu.

Terenul în suprafață de 600 mp este situat în intravilanul localității Cisnădie, județul Sibiu, strada Șelimbărului, nr. 10 A. Noua clădire va dispune de un imobil cu spațiu comercial, spațiu tehnic, garaje și 12 apartamente de locuire. Proiectul va dispune și de 8 locuri de parcare sunt asigurate în incinta proprietății pe platforme înierbate, dintre care 3 vor fi destinate vizitatorilor și 5 locatarilor.

Perioada de implementare a proiectului în ceea ce privește construirea blocului cu patru etaje este de 36 de luni.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Nu sunt prea multe parcări la 12 apartamente? Eu as reduce la 3locuri de parcare în loc de 5

  2. visul lui Ceausescu de a demola case si a construi blocuri devine realitate ! incet si sigur!