cso voluntari, replică pentru csu sibiu. aruncă vina pe federație pentru programarea meciurilor din play off

Actualul team manager al CSO Voluntari, Ionuț Georgescu, fost conducător la CSU Sibiu a dat replica, după ce universitarii s-au declarat nemulțumiți de programarea duelurilor din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin.

Team managerul de la CSO Voluntari, Ionuț Georgescu a ocupat același post la CSU Sibiu în perioada 2018-2020 și și-a adus aportul la câștigarea Cupei României.

Oficialul ilfovenilor a venit cu o replică, după ce directorul CSU Sibiu s-a declarat aici nemulțumit de programarea seriei din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet, cu cinci posibile jocuri în doar opt zile. Până la urmă, Federația a înghesuit jocurile dintre Voluntari și Sibiu, fără a ține seama de solicitările celor două cluburi.

”CSO Voluntari nu a cerut clubului CSU Sibiu să mute meciurile 1 și 2, imediat cum am aflat programul Final 4 din ENBL și am cumpărat biletele de avion, clubul nostru s-a adresat Federației, chiar înainte de a ști locul final în Top 10, solicitând forului să ia în calcul reprogramarea seriei în care vom juca. Noi aveam certitudinea doar a avantajului jocului de pe teren propriu, de pe locul 3 sau 4. Am cerut programarea primelor două meciuri pe 15 și 17 aprilie, Federația a mandatat Consiliul Director să ia o decizie, înainte de ultima etapă din Top 10 s-a hotărât un nou calendar al seriei din care Voluntari va face parte, 14-16, 18-20, 22 aprilie. Și noi și CSU Sibiu am primit o decizie de Consiliu Director, una diferită față de ce am solicitat, iar la rândul nostru vom avea 48 de ore între meciurile 2 și 3 și 7 jocuri posibile în 11 zile” a explicat Ionuț Georgescu. CSO Voluntari s-a calificat marți seara în finala European North Basketball League, după 80-79 împotriva echipei belgiene RSW Liege Basket.

CSO Voluntari și CSU Sibiu s-au duelat în sferturi și sezonul trecut, când sibienii au dat lovitura, câștigând meciul decisiv în deplasare.

cso voluntari, replică pentru csu sibiu. aruncă vina pe federație pentru programarea meciurilor din play off

Ultima oră

Comentariul meu