clarificări de la polisano despre moartea mămicii din sibiu, decedată după naștere. „a fost externată cu stare generală bună”
Sursa foto: Biserica Baptista Betania Sibiu

Betina Balteș este mama care a murit la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu după ce s-a confruntat cu complicații după naștere. Tânăra de 32 de ani a născut la clinica privată Polisano, însă după câteva zile a ajuns de urgență la UPU Sibiu, iar la o zi după ce a fost trimisă acasă a revenit la spital, unde a și decedat.

Reprezentanții clinicii private Polisano, unde Betina Balteș a născut în data de 29 martie, au oferit mai multe lămuriri cu privire la starea de sănătatea a pacientei înainte de a fi externată. „În primul rând, dorim să precizăm că toate gândurile noastre se îndreaptă către familia și apropiații pacientei decedate.

Totodată, vă informăm că pacienta în vârstă de 32 de ani a născut în cadrul unității noastre în data de 29.03.2024. În data de 01.04.2024, pacienta a fost externată cu stare generală bună. Pe durata spitalizării în clinica noastră, pacienta a avut o evoluție în limite normale, atât în ce privește nașterea cât și lăuzie. La externare, parametrii lăuziei s-au încadrat în limite fiziologice. Din primele informații pe care le avem, după externare, pacienta nu a mai revenit în cadrul unității noastre pentru consult de specialitate.

În cazul în care va fi considerat util, suntem deschiși să punem la dispoziția autorităților competente în analiza cazului toate datele necesare”, au transmis reprezentanții clinicii Polisano.

Citește și: „Cine este mămica decedată la Spitalul Județean din Sibiu. Betina Balteș „era plină de nădejde, blândă și veselă””

Reamintim că pacienta în vârstă de 32 de ani, lăuză care a născut în urmă cu o săptămână la clinica Polisano, s-a prezentat joi, 4 aprilie, în jurul orei 18:50, la serviciul de urgență Spitalul de Urgență Sibiu. La momentul respectiv, tinerei i-a fost dat să urmeze un tratament cu antibiotice, însă a doua zi s-a prezentat din nou la spital într-o stare mult mai gravă, aceeași zi în care a și decedat.

Citește și: O mămică a murit la Spitalul Județean din Sibiu după ce a făcut mastită. Tânăra fusese trimisă acasă cu o zi înainte de tragedie

 

Ultima oră

Comentariul meu