biciclist lovit de o mașină la intrare în gura râului dinspre orlat (update)
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 106J, la intrarea în localitatea Gura Râului dinspre Orlat. Un biciclist a fost lovit de o mașină. 

UPDATE 

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că biciclistul nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, fiind acroșat de autoturismul condus pe aceeași direcție. De asemenea, testarea alcoolscopică a biciclistului a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între o bicicletă condusă de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Orlat și un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Jina.

În urma impactului biciclistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Bărbatul în vârstă de 55 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, întrucât a suferit un traumatism lombar. Aceasta este transportat la UPU Sibiu, conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest eveniment. Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu