anaf sibiu scoate la licitație mai multe mașini și remorci. prețurile încep de la 2.500 euro

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu pune la vânzare mai multe autoturisme. Pe listă se regăsește inclusiv o remorcă. Cel mai scump autoturism costă aproape 20.000 de euro. 

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, prin Serviciul de Colectare și Executare Silită, vinde luna aceasta o remorcă și cinci autoturisme. 

Cele mai scumpe autoturisme scoase la vânzare de ANAF sunt două Volkswagen model Kombi 7HC, break, ambele fabricate în 2019, pe combustibil Diesel și cu putere de 110 KW. Autoturismele nu prezintă semne majore de uzură, prețul de evaluare și de pornire la licitație fiind, în ambele cazuri, 98.930 lei, adică aproape 20.000 de euro. De asemenea, este scoasă la licitație și o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, fabricată în 2019, pe Diesel, cu putere de 103 KW. Prețul de pornire pentru aceasta este 97.840 lei, adică 19.690 de euro. ANAF vinde inclusiv o remorcă la prețul de 12.400 de lei adică aproximativ 2.500 de euro. 

anaf sibiu scoate la licitație mai multe mașini și remorci. prețurile încep de la 2.500 euro

Licitația este organizată în data de 18 aprilie, de la ora 11:00, la sediul AJFP Sibiu de pe Calea Dumbrăvii, nr. 17 la camera 111 din municipiul Sibiu. Toate autoturismele au fost confiscate de Waechter Shopfitting International SRL. Pentru participarea la licitație, ofertanții interesați trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, mai multe documente, respectiv: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, copie după actul de identitate (în cazul persoanelor fizice), copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului (pentru persoanele juridice române), actul de înmatriculare tradus în limba română (pentru persoanele juridice străine), declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoana interpusă cu debitorul. 

Ultima oră

Comentariul meu