sibienii de la csu nemulțumiți că trebuie să joace 5 meciuri în 8 zile cu voluntari. horațiu floca: ”noi i-am înțeles, ei nu au răspuns la fel”

Cele cinci posibile jocuri din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin, CSO Voluntari – CSU Sibiu se vor juca în decurs de doar opt zile. 

Ilfovenii vor juca pe 9 și 10 aprilie în cadrul Final 4-ului European North Basketball League, în Danemarca, la Aarhus, astfel că CSU Sibiu a fost de acord ca seria din semifinalele Ligii Naționale să înceapă mai târziu față de restul, pe 14 aprilie. La rândul lor, cei de la CSU au solicitat amânarea cu o zi a primului joc de la Sibiu, programat pe 16 aprilie, dar ilfovenii au refuzat.  ”Noi am avut înțelegere să le dăm 4 zile după participarea lor la turneul final din Danemarca, din partea lor nu am găsit înțelegere când am cerut amânarea cu o zi a partidei de la Sibiu” a explicat directorul Horațiu Floca.

Șeful clubului sibian spune că Voluntari are prima șansă, în special prin prisma formei bune arătate în ultimele jocuri, în timp ce CSU vine după trei eșecuri consecutive. ”Tot ei au fost favoriți și anul trecut, ei erau pe 4, noi pe 5. Anul acesta e diferența mai mare, ei au terminat pe 3, noi pe 6. Voluntari are prima șansă, trece printr-o perioadă bună, au câștigat multe meciuri în ultima perioadă, au ajuns și în Final 4 ENBL” spune Floca.

Gavriloaia și Loving sunt incerți

CSU Sibiu este focusată să rezolve problemele medicale ale lui Gavriloaia și Loving, jucători care nu au evoluat nici în ultimul meci din Top 10, cu Dinamo.

sibienii de la csu nemulțumiți că trebuie să joace 5 meciuri în 8 zile cu voluntari. horațiu floca: ”noi i-am înțeles, ei nu au răspuns la fel”

”Nu este o situație fericită, încă suntem cu probleme de sănătate, ne antrenăm în format restrâns, la Dinamo am evoluat cu 7 jucători. Gavriloaia are probleme la inghinali, Loving are la genunchi, să vedem dacă îi putem recupera, dar și Uță are ceva probleme după ce a forțat la ultimele jocuri” explică conducătorul ”vulturilor”.

CSO Voluntari (3) – BC CSU Sibiu (6)

  • Meciul 1: Duminică, 14 aprilie, (Voluntari)
  • Meciul 2: Marți, 16 aprilie, (Voluntari)
  • Meciul 3: Joi, 18 aprilie, (Sibiu)
  • Meciul 4*: Sâmbătă, 20 aprilie, (Sibiu)
  • Meciul 5*: Luni, 22 aprilie, (Voluntari)

*dacă este cazul

 

Ultima oră

Comentariul meu