imagini odinioară normale: o turmă de oi cu trei ciobănei traversează cartierul turnișor. (video)

La miezul nopții trecute, în cartierul Turnișor cel puțin 100 de oi au traversat strada Eduard Albert Bielz. Imaginile au fost surpsinse de un șofer care se deplasa spre cartierul Valea Aurie. Această situație nu este nouă, deoarece de-a lungul anilor au fost semnalate mai multe astfel de incidente.

Un șofer care se deplasa cu autovehiculul pe strada Eduard Albert Bielz din cartierul Turnișor către cartierul Valea Aurie în jurul orei 00:12, a filmat o turmă de oi mânată de trei ciobani mergând pe mijlocul șoselei. Bărbatul spune că se formase o coadă destul de mare în spatele turmei, astfel că traficul a fost îngreunat în zona respectivă pentru câteva minute. „Mergeam către drumul din câmp care duce în Valea Aurie. Oile nu erau singure, erau însoțite. Se făcuse deja coloana. Eu eram a doua mașină dar aveam clienți și am făcut cumva și am ieșit. Eu știu că s-a mai întâmplat în trecut, nu era prima oară”, spune Ion Cavaleru.

Situația nu este una singulară în zona respectivă. Mai multe filmulețe au apărut în anii trecuți cu aceleași personaje simpatice care au pornit-o la plimbare pe străzile Sibiului. Citește și: VIDEO Imagini virale – Turmă de oi la plimbare pe străzile din Valea Aurie.

Cu toate acestea, potrivit art. 162 al Hotărârii 1391/2006 cu privire la Regulamentul pentru însoțirea animalelor, acest lucru este interzis: „(1) Animalele de povară, de tracţiune ori de călărie, precum şi animalele în turmă nu pot fi conduse pe autostrăzi, pe drumurile naţionale, în municipii şi oraşe, precum şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare care le interzic accesul”.

Ultima oră

Comentariul meu