andreea bălan visează la o nuntă pe plajă cu victor cornea: "este cea mai frumoasă și curată iubire pe care o trăiesc"
foto Viva

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, își contemplă din ce în ce mai des viitorul, fiind recent întrebată de fiica ei, Ella, dacă are planuri de căsătorie cu partenerul său, Victor. Cele două fetițe ale Andreei Bălan se înțeleg de minune cu iubitul artistei.

Cântăreața și jucătorul de tenis sunt inseparabili, fiind prezenți unul alături de celălalt la meciurile acestuia din străinătate, iar se pare că prezența solistei îi aduce noroc. Împreună cu cei trei copii pe care îi au din relații anterioare, formează o familie frumoasă.

Andreea Bălan mărturisește că a găsit liniștea alături de Victor Cornea. „Este cea mai frumoasă, curată și liniștită iubire pe care am trăit-o.”

Întrebată despre o posibilă a doua căsătorie, artista a răspuns că este deschisă la idee și că ar fi onorată să-și oficializeze relația cu Victor în fața familiei și a prietenilor apropiați. De asemenea, Andreea Bălan a dezvăluit cum și-ar dori să arate nunta.

„Pe o plajă la mare. Atât și mai departe. Doar pe cei apropiați i-aș dori la nuntă. Aș vrea ceva foarte restrâns, pentru că prima a fost foarte aglomerată. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu cei apropiați,” a spus Andreea Bălan, scrie Utv.ro

Ultima oră

Comentariul meu