tânără de 22 de ani, decedată într-un accident la laslea. a intrat cu mașina într-un copac
foto: arhivă

O șoferiță în vârstă de 22 de ani a decedat, sâmbătă seara, în urma unui accident grav la Laslea. 

Tânăra a intrat cu mașina într-un copac. A intrat în stop cardio-respirator și a rămas încarcerată. „La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 143A, în afara localității Laslea. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 143A spre DN 14, din cauze care urmează a se stabili, o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Mureș, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a sensului de mers. Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei auto”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara. În cele din urmă, femeia a decedat la spital.

Pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani, tot din județul Mureș, a fost rănit grav. „Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient. A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu