preparatorul fizic de la fc hermanntsadt, acuzat pentru încăierarea din meciul cu u cluj. chipciu: ”m-a înjurat, s-au umflat mușchii pe el”

Jucătorul celor de la U Cluj, Alex Chipciu a declarat că a fost înjurat de unul dintre angajații de la FC Hermannstadt, făcând aluzie la preparatorul fizic Sergiu Coc. 

FC Hermannstadt a remizat duminică la Sibiu, 1-1 cu U Cluj. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 31, iar Daniel Popa a restabilit egalitatea, cu un gol superb, în minutul 90+7. Imediat după golul clujenilor s-a iscat o bătaie generală între cele două bănci, jucătorii celor două echipe fiind despărțiți cu greu. Arbitrul Marcel Bîrsan a eliminat două rezerve de la ”U” Cluj, pe Mitrea și Pițian.

YouTube video

Jucătorul de la U Cluj, Alex Chipciu (34 ani) a acuzat la flash-interviuri că  a fost înjurat de un angajat de la FC Hermannstadt, pe care l-a întâlnit în trecut și la CFR Cluj. Preparatorul fizic al sibienilor, Sergiu Coc a lucrat cinci ani la CFR.

Jucătorul de bandă de la U Cluj a acuzat și tragerile de timp ale jucătorilor sibieni și faptul că s-a jucat foarte puțin în prelungiri. ”Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru gol că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute de prelungiri și s-a jucat unul. Normal că mă enervez! În fine, ăsta e fotbalul”, a declarat Chipciu, la flash-interviu.

preparatorul fizic de la fc hermanntsadt, acuzat pentru încăierarea din meciul cu u cluj. chipciu: ”m-a înjurat, s-au umflat mușchii pe el”
Sergiu Coc

Ultima oră

Comentariul meu