fc hermannstadt nu scapă de blestemul u cluj. oaspeții au egalat în minutul 97. s-a lăsat cu o bătaie generală la final (foto video)

FC Hermannstadt nu a scăpat de coșmarul U Cluj și nu a reușit duminică decât o remiză la Sibiu, 1-1, echipa sibiană fiind egalată în prelungiri. 

După eliminarea din cupă de miercuri, când a primit gol în prelungiri, sibienii au apărut dornici de revanșă în fața coșmarului U Cluj, echipă care i-a bătut pe unde i-a prins în ultimii doi ani. E clar însă că finalurile de joc, în care e baricadează în apărare nu le priesc celor de la FC Hermannstadt.

Sibiul a deschis scorul în minutul 30, după o recuperare excelentă a lui Mino Sota în careul advers, mingea ajunge la Ianis Stoica, care șutează din a doua încercare sub transversală. Stoica a marcat chiar împotriva fostei sale echipe de la care a venit în iarnă.

Peste doar un minut, clujenii au o ocazie uriașă la eroarea lui Căbuz, dar șutul lui Rogulici lovește bara. Chpiciu a tras și el periculos în final de repriză, puțin pe lângă poarta sibiană și a fost 1-0 la pauză. Clujenii încep în forță partea secundă, Oancea are o acțiune excelentă, centrează în fața porții, dar Găman, talonat de D. Popa, deviază în transversală.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Apoi, Căbuz scoate excelent lovitura de cap a lui V. Gheorghe din 12 metri. FC Hermannstadt și-a apărat însă cu dinții avantajul și a dat dovadă de spirit de sacrificiu, așa cum le ceruse antrenorul Măldărășanu. Clujul nu și-a mai creat ocazii mari în ultima jumătate de oră. Sota gafează în jumătatea proprie, dar D. Popa trage din unghi mult pe lângă poarta sibiană. Sibiul e chiar periculos pe final, iese din carapace, dar Neguț șutează slab, în loc să paseze către Oroian, mai bine plasat.

Clujenii mai o o șansă, dar D. Popa reia cu capul mult peste poartă.  Cu rețeta obișnuită, Sibiul a fragmentat jocul, a tras de timp, Măldărășanu l-a introdus și pe Ionuț Stoica și a jucat cu trei fundași, totul pentru a menține avantajul de pe tabelă.

YouTube video

Ca și la meciul de cupă, sibienii au avut nici de această dată noroc și au primit gol în al șaptelea minut de prelungire. Nistor a centrat perfect și Daniel Popa a reușit un gol senzațional, un voleu din 14 metri, fără șanse fără Căbuz.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Spiritele au degenerat pe marginea terenului, unde cele două bănci au pornit o încăierare generală, departe de ce se dorește pe un stadion civilizat, iar forțele de ordine au fost depășite. Sibienii au protestat vehement, ținând cont de faptul că partida a fost prelungită cu 6 minute, iar Popa a înscris în 90+7.

Centralul Bârsan a împărțit multe cartonașe galbene pe lângă meleu, dar și două roșii pentru Pițian și Mitrea, aflați pe banca de la U Cluj. S-a terminat 1-1, un rezultat just după aspectul jocului.

YouTube video

FC Hermannstadt este pe locul 9 în play-out, la șapte puncte de primul loc de baraj, însă distanța se poate micșora dacă Iașiul câștigă.

FC Hermannstadt: Căbuz – Opruț, Bejan, Găman, Butean – Balaure (Oroian 79), Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica (Dr. Iancu 79) – G.Iancu (Neguț 65), Fonseca (Paraschiv 65).

fc hermannstadt nu scapă de blestemul u cluj. oaspeții au egalat în minutul 97. s-a lăsat cu o bătaie generală la final (foto video)

Ultima oră

Comentariul meu