fc hermannstadt, din nou în fața coșmarului u cluj. cerința lui măldărășanu: ”ne trebuie spirit de sacrificiu” (video)

FC Hermannstadt înfruntă duminică, de la ora 14.30, la Sibiu, pe U Cluj, echipa care i-a creat doar coșmaruri în ultimii doi ani. 

La doar patru zile după ce a fost eliminată în sferturile cupei de U Cluj, după un gol primit în prelungiri, FC Hermannstadt caută revanșa în campionat contra ”șepcilor roșii”.

Sibienii vor miza duminică pe forța de pe teren propriu, acolo unde au adunat 33 din cele 43 de puncte stagionale. Singura înfrângere pe noua arenă din Sibiu din Superliga a fost suferită în prima etapă, 0-1 cu Farul. ”Studenții” clujeni au ajuns la opt jocuri oficiale la rând fără gol primit! Universitatea are nouă partide succesive fără eșec, ultimul insucces datând din 4 februarie, 1-3, acasă cu UTA. Altfel, alb-negrii au cinci deplasări la rând fără triumf, ultima izbândă externă fiind în 11 decembrie, 1-0 la Dinamo București. 

YouTube video

Tehnicianul sibienilor cere jucătorilor săi spirit de sacrificiu.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Cluj!

”Sper să nu se repete istoria, în ultimii doi ani acest duel între noi și U Cluj a fost câștigat în mare de ei, au acumulat mai multe puncte, ne-au scos din cupă și sezonul trecut și acesta. Suferim încă după ultimul meci, este dureros, dar mergem înainte, este clară că trebuie să facem mult mai mult decât am făcut. Trebuie să venim cu ceva în plus și asta înseamnă spirit de sacrificiu, asta ne-a lipsit, sunt momente grele, cum s-a întâmplat și meciul trecut pe minutele de final, când nu mai poți, atunci mai poți un pic. Acum este meci de campionat, jucăm bine acasă, am luat multe puncte, nu am avut echilibrul din sezonul trecut la jocurile din deplasare. Vom face totul pentru a câștiga, chiar dacă s-a creat un complex visavis de U Cluj, am făcut în trecut jocuri foarte bune contra echipelor puternice, trebuie să mergem cu încredere la meciul acesta, sunt 3 puncte mari în joc” a anunțat Marius Măldărășanu.

Bilete sunt disponibile online aici dar și la casieria Stadionului Municipal, la prețul de 20 lei la peluze, 40 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Tribuna 1.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Nu am avut și șansă”

Antrenorul sibienilor acuză și lipsa de șansă, după ce echipa sa a pierdut multe puncte pe final de meciuri. ”Toate criticile când o echipă pierde sunt la antrenor, le accept, eu sunt principalul vinovat, dar a fost și mult ghinion în ultimul timp. Dacă anul trecut a fost un echilibru între punctele câștigate și pierdute pe final de joc, în acest sezon suntem mult pe minus. Important este să facem mai mult, lucrurile sunt bunicele, ne-am bătut până în ultima etapă la play-off, ăsta e play-out-ul, suntem la șase puncte de zona de baraj, orice se poate întâmpla. Mai sunt șase meciuri grele, dar trebuie să fim încrezători și lucrurile vor fi cum trebuie.”

Marius Măldărășanu se gândește și la unele schimbări în formula de start, care să aducă prospețime. ”Sunt mici probleme. Vom vedea ce schimbări putem face, va fi al treilea meci într-o săptămână grea,  pe lângă a fi pregătit fizic, cel mai important e să fii pregătit mental.”

fc hermannstadt, din nou în fața coșmarului u cluj. cerința lui măldărășanu: ”ne trebuie spirit de sacrificiu” (video)

Ultima oră

Comentariul meu