csc șelimbăr și corvinul hunedoara, remiză în derby-ul etapei din liga 2

CSC 1599 Șelimbăr a remizat sâmbătă, la Cisnădie, 0-0 cu Corvinul Hunedoara, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 2.

Antrenorii celor două echipe, Claudiu Niculescu și Florin Maxim au văzut meciul din tribună, fiind suspendați. Oaspeții au fost susținuți la Cisnădie și de o galerie de 100 de persoane. Cum era de așteptat, Corvinul, venită după elanul neverosimilului 4-0 în cupă cu CFR a dominat în prima parte, în care a ratat câteva ocazii mari.

csc șelimbăr și corvinul hunedoara, remiză în derby-ul etapei din liga 2

După un sfert de oră din meci, Mitran centrează din unghi, iar N. Pîrvulescu reia în transversală, ocazie uriașă pentru hunedoreni. Apoi, portarul Roșca scoate de la vinclu, mingea șutată de Bradu, de la 25 de metri. Oaspeții mai au o șansă după un corner, la care Coman reia cu capul puțin pe lângă poarta șelimbăreană. În final de repriză, Roșca are din nou de furcă și scoate greu, în corner, lovitura liberă a lui Neacșa.

Din tribună, Niculescu încearcă să își impulsioneze echipa și face două modificări la pauză, iar jocul se echilibrează. Se joacă mai mult între cele două careuri, fără ca vreuna dintre echipe să aibă ocazii notabile. Abia în ultimul sfert de oră, jocul se mai animă. Gîț centrează, Visic are o șansă bună în minutul 73, când reia cu capul din 12 metri, dar portarul oaspeților, Lefter salvează.

csc șelimbăr și corvinul hunedoara, remiză în derby-ul etapei din liga 2

Peste doar două minute, Corvinul este aproape de gol după un corner, Coman reia cu capul din 6 metri și mingea șterge transversala porții. În ultimele secunde, Moussinga a înscris cu capul, dar golul a fost anulat de tușier pentru un ofsaid milimetric. S-a terminat 0-0, după un meci în care niciuna dintre echipe nu a riscat, remiza părând a le mulțumi pe ambele.

CSC Șelimbăr rămâne fără victorie și fără gol marcat după două etape de play-off în Liga 2.

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Mitrea – Panos (Moussinga 62), T. Călin (Ayine 46) – G. Deac (Schieb 62), Soare (Rotund 82), R. Hernando – Al. Pop (Visic 46). Antrenor: Claudiu Niculescu (suspendat)

csc șelimbăr și corvinul hunedoara, remiză în derby-ul etapei din liga 2

 

Ultima oră

Comentariul meu