cătălin drulă despre plecarea primarului și viceprimarului usr din micăsasa la psd: „asta arată cât de slabe sunt unele caractere”

Primarul și viceprimarul comunei Micăsasa din județul Sibiu au plecat de la USR și s-au înscris în PSD. Cătălin Drulă, președintele USR, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că această situație a arătat „cât de slabe sunt unele caractere”. 

Singurul primar USR din județul Sibiu, Timotei Păcurar, s-a înscris, la finalul lunii februarie, în PSD. Aceeași decizie a luat-o și viceprimarul Adrian Suciu, care va candida pentru funcția de primar la alegerile locale din iunie. 

Cătălin Drulă, președintele USR, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu, că această situație a arătat „cât de slabe sunt unele caractere”. „La noi este vorba de un primar de comună, cel de la Micăsasa. Știți cum e, opoziția e un deșert și caracterele tari îl traversează. E o afirmație a lui Corneliu Coposu, caracterele tari se călesc în opoziție. (…) Tocmai asta arată cât de slabe sunt unele caractere care cedează la, eu știu, două amenințări cu Curtea de Conturi, un pic de fluturat la un proiect PNDL de la care banii nu mai vin niciodată și un pic de băgat în seamă de la o putere care pare veșnică. (…) Dacă mă întrebați cum funcționează Partidul Rusia Unită, partidul lui Puțin, sau cum funcționează alte partide de genul, pe principiul ăsta: dacă nu ești cu noi, o s-o pățești. Mă rog, ei cred că o să primească ceva, dar de obicei trădătorii mănâncă ultimii la masă. Nu sunt eu aici să îi judec, să îi judece Dumnezeu pentru cedări pe fiecare. Atât am de comentat”, a spus Cătălin Drulă, președintele USR. 

Ultima oră

Comentariul meu