zboruri directe de la sibiu către destinații din turcia, egipt, tunisia și grecia. un bilet costă între 200 și 500 euro. antalya e cea mai ”râvnită”

Odată cu apropierea verii, vacanțele devin tot mai prezente în gândurile multora dintre noi. Poate este timpul să ne îndreptăm atenția către planificarea unui moment bine meritat de relaxare pe malul mării și să căutăm cele mai bune oferte pentru o vacanță de vis, dacă nu ai făcut-o deja. 

În sezonul de vară 2024, sibienii se vor bucura de zboruri directe spre destinații precum: Antalya (Turcia), Creta Heraklion (Grecia), Hurghada (Egipt), Monastir (Tunisia) și în premieră, Rhodos (Grecia). 

Pentru cei care doresc doar biletul de avion către aceste destinații și nu sunt interesați de pachetul de vacanță oferit de agențiile de turism, există vești bune. În funcție de destinație și luna aleasă, prețul unui bilet dus-întors, care include bagaj de cală și bagaj de mână, variază între 200 și 500 de euro.

Ruta  Perioada de operare  Zile de operare 
Sibiu – Antalya  Mai – Septembrie 2024  Luni, Marți, Joi, Sâmbătă, Duminică 
Sibiu – Creta Heraklion  Iunie – Septembrie 2024  Miercuri, Vineri 
Sibiu – Hurghada  Martie – Octombrie 2024  Joi 
Sibiu – Monastir  Iunie – Septembrie 2024  Marți 
Sibiu – Rhodos  Iunie – Septembrie 2024  Joi  

Notă: informațiile privind perioada și zilele de operare a zborurilor pot suferi modificări 

Pachetele de vacanță sunt disponibile între lunile iunie și septembrie, cu excepția celor pentru Hurgada și Antalya, care încep din martie, respectiv mai. Agențiile de turism oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, inclusiv hotel cu mic dejun, demipensiune sau resorturi all-inclusive, care beneficiază de acces direct la plajă. 

Sibienii au profitat de reduceri early booking încă de anul trecut, cele mai generoase oferte fiind disponibile în lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. 

Antalya rămâne pe primul loc, dar și Egiptul este în căutare, ne-au spus cei de la Coral Travel și Dertour, atunci când am discutat despre cele mai populare destinații. 

zboruri directe de la sibiu către destinații din turcia, egipt, tunisia și grecia. un bilet costă între 200 și 500 euro. antalya e cea mai ”râvnită”

Turcia este o destinație foarte populară printre familiile cu copii, datorită numeroaselor resorturi disponibile care oferă un raport calitate/preț excelent. Cele mai căutate sunt resorturile cu Aqua Park, care includ facilități acvatice, cum ar fi tobogane și piscine pentru cei mici. Una dintre cele mai faimoase stațiuni este The Land of Legends, din grupul hotelier Rixos”, a dezvăluit un reprezentat al agenției Karpaten Turism. 

zboruri directe de la sibiu către destinații din turcia, egipt, tunisia și grecia. un bilet costă între 200 și 500 euro. antalya e cea mai ”râvnită”

Grecia este extrem de populară deoarece oferă o mare diversitate a plajelor și a peisajelor, fiind căutată pentru excursiile care se pot face atât pe mare, cât și pe insule. 

Pe lângă Creta, această vară oferă sibienilor oportunitatea de a descoperi o altă bijuterie a Greciei – insula Rhodos. Partea mai puțin plăcută la această nouă destinație este programul zborurilor, care presupune plecări din Sibiu la ore matinale, cum ar fi 05:35, și întoarceri din Rhodos la 02:30 dimineața. 

Pentru Egipt, Sibiu oferă zboruri directe către stațiunea Hurghada, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, cu nisip auriu și ape turcoaz cristaline. Aceasta rămâne o destinație preferată de mulți turiști care se pot caza la hoteluri spectaculoase de 4 și 5 stele, la un preț accesibil. 

Printre activitățiile recomandate de agenții se numără scuba diving, jeep safari, camping sau cină în deșert.Un loc foarte interesant de vizitat este Mini Egypt Parc, un muzeu în aer liber unde turiștii se pot plimba printre cele mai cunscute monumente din Egypt, realizate în miniatură: piramidele din Giza, templele din Luxor, Sfinxul și templul Abu Simbel. 

zboruri directe de la sibiu către destinații din turcia, egipt, tunisia și grecia. un bilet costă între 200 și 500 euro. antalya e cea mai ”râvnită”

Tunisia este o alegere ideală atât pentru cupluri cât și pentru familii cu copii, fiind cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, rafinat, cu acces la Marea Mediteraneană. 

Cei de la Karpaten Turism ne-au dezvăluit diversele activități care atrag turiștii în această zonă, iar printre cele mai populare se numără excursiile în Sahara. Acestea includ vizitarea platoului de filmare al celebrului film Star Wars și a satului beduinilor, plimbările cu jeep-ul prin deșert, aventurile pe cămile, explorarea lacurilor sărate din regiunea deșerturilor și observarea turmelor de cămile sălbatice. 

Tunisia este o țară sigură, cei din armată sunt activi și vor asigura siguranța turiștilor”, a declarat un consultant în călătorii de la Karpaten Turism.  

Ultima oră

Comentariul meu