primarul din șelimbăr vine cu lămuriri despre lucrările de pe strada pictor brana. marius grecu: ”vor fi gata până la finele lunii mai”

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a comentat subiectul lucrărilor în curs de desfășurare pe strada Pictor Nicolae Brana, în cadrul unei conferințe de pre avută loc vineri cu ocazia lansării candidaturii sale pentru un nou mandat.

El a declarat că proiectul ar fi putut fi finalizat într-un interval de șase luni, însă acest lucru ar fi implicat închiderea străzii și oprirea accesului către locuințele a două mii de locuitori. Această măsură ar fi avut un impact semnificativ asupra comunității, așadar s-a luat decizia de a se lucra în condiții de trafic deschis. 

„Cum să închid cea mai circulată stradă din Șelimbăr timp de 6 luni de zile? Haos! (…) Am sistat lucrările înainte de sărbători dar am tras foarte tare să așezăm stratul suport, stratul binder, pentru a circula cetățenii în condiții cât mai optime. Gurile de scurgere acum se montează, rigola se montează, pista de biciclete se delimitează clar de partea carosabilă, o să fie montați și niște stâlpișori, o să fie și bumperele făcute, dar pentru asta e nevoie să punem stratul de uzură.” 

El și-a asumat responsabilitatea pentru situație și a promis că va lua în considerare toate sesizările în vederea îmbunătățirii procesului. De asemenea, a garantat că lucrarea va fi finalizată cu succes, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcurs. 

Se va termina in luna mai cum am promis, a declarat acesta pe final. Lucrările au fost demarate la mijlocul lunii martie în anul 2023.
Urmăriți mai jos înregistrarea conferinței de presă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu