prima reacție de la fc hermannstadt după ce alexandru uțiu a fost depistat pozitiv în trafic la drugtest. ”fotbalistul a contestat rezultatul”

După ce Ora de Sibiu a anunțat în exclusivitate aici că jucătorul de la FC Hermannstadt, Alexandru Uțiu a picat testul cu aparatul DrugTest din dotarea polițiștilor pe autostrada A1, în județul Sibiu, clubul sibian a avut o primă reacție oficială. 

Portarul de la FC Hermannstadt, Alexandru Uțiu (20 ani) a fost oprit de poliție joi, pe A1, în zona localității Aciliu, pe sensul Deva – Sibiu, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. În urma analizelor de sânge, se va stabili cu exactitate dacă Uțiu a consumat sau nu respectivele substanțe interzise. Jucătorul și-a angajat avocat și a contestat rezultatul de la DrugTest, anunțând la club că nu a luat niciun medicament sau substanță interzisă. Aparatele Drugtest sunt deja renumite în țară pentru rata lor de eșec uriașă, mai mult de jumătate dintre testele efectuate și care au avut inițial rezultat pozitiv au fost infirmate ulterior la analizele de laborator.

prima reacție de la fc hermannstadt după ce alexandru uțiu a fost depistat pozitiv în trafic la drugtest. ”fotbalistul a contestat rezultatul”

Conducerea clubului FC Hermannstadt a dat publicității vineri un comunicat de presă, în care anunță că jucătorul a contestat rezultatul aparatului DrugTest și așteaptă cu încredere rezultatele testelor de sânge.

”Demers de transparență
Referitor la ultimele articole apărute în presă, A.F.C. Hermannstadt vă transmite următoarele:
– fotbalistul FCH a fost oprit și apoi testat de polițiștii rutieri joi, 4 aprilie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în trafic cu mașina personală;
– potrivit spuselor acestuia, rezultatul testării cu etilotestul a fost 0, însă la testarea pentru alte substanțe rezultatul a fost unul pozitiv
– se pare că substanța respectivă (Benzodiazepină) este una care se regăsește în medicamente
– potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanță interzisă
– fotbalistul nostru a contestat rezultatul testării respective și așteaptă acum cu încredere rezultatul unei alte testări efectuate la un laborator de specialitate” este postarea dată publicității vineri de clubul sibian.
Alexandru Uțiu (20 ani) este cel de-al patrulea portar din lotul celor de la FC Hermannstadt. În acest sezon a jucat doar 19 minute pentru FC Hermannstadt, în meciul din Cupa României, în deplasare, cu Progresul Pecica (Liga 3), scor 6-0 pentru sibieni.
prima reacție de la fc hermannstadt după ce alexandru uțiu a fost depistat pozitiv în trafic la drugtest. ”fotbalistul a contestat rezultatul”

Ultima oră

Comentariul meu