portar de la fc hermannstadt, depistat pozitiv la drugtest pe autostradă la sibiu (update)

Unul dintre portarii de la FC Hermannstadt a fost depistat pozitiv la testarea cu aparatul DrugTest din dotarea polițiștilor pe autostrada A1, în județul Sibiu. 

UPDATE

Portarul a fost oprit de poliție în cursul zilei de joi, pe A1, în zona localității Aciliu. „La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe Autostrada A1, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un autoturism condus la km. 280, în zona Aciliu, pe sensul Deva – Sibiu, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj. În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.  Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, în cauză se efectuează cercetări in-rem în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Unul dintre fotbaliștii echipei FC Hermannstadt a fost oprit în trafic, pe autostrada A1, de polițiștii sibieni. Aceștia l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv la benzondiazepine.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, este vorba despre portarul Alexandru Mircea Uțiu. Deși rezultatul pe aparatul de testare a fost pozitiv, se pare că acesta nu a consumat droguri. Portarul de la FC Hermannstadt ar fi luat un medicament, prescris de medic, prezența acestuia fiind redată pe DrugTest.

Aceleași surse au declarat că bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii prezenței a unor potențiale substanțe în corp. Vă reamintim că testarea cu aparatul DrugTest nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal.

Alexandru Uțiu (20 ani) este la Sibiu din vara anului 2022. În acest sezon a jucat doar 19 minute pentru FC Hermannstadt, în meciul din Cupa României, în deplasare, cu Progresul Pecica (Liga 3), scor 6-0 pentru sibieni.

Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu