marius grecu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria șelimbăr (video, foto)

Marius Grecu candidează pentru un nou mandat la Primăria comunei Șelimbăr. „M-am concentrat pe investiții care au consolidat Șelimbărul ca un model de administrație modernă și eficientă”, a spus acesta în cadrul unei conferințe de presă în care și-a lansat candidatura. 

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL din Sibiu, că va candida pentru a-l treilea mandat la cârma comunei.  

„S-a ajuns în punctul în care, conform calendarului, nu furăm startul, pentru că organizația PNL Sibiu este o organizație disciplinată, să îmi anunț candidatura oficială pentru un nou mandat al comunei Șelimbăr. Vă prezint anunțul oficial de lansare al candidaturii. Astăzi, doresc să anunț că, susținut de Partidul Național Liberal, îmi lansez candidatura pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Șelimbăr. Sub sloganul <<Continuăm Împreună>>, îmi propun să merg mai departe pentru un Șelimbăr mai bun pentru fiecare membru al comunității. Printre realizările din cele două mandate, în care am primit votul de încredere al șelimbărenilor, mohanilor, bungărzenilor și veștemenilor, m-am concertat pe investiții în dezvoltarea infrastructurii locale, în educație, construirea și renovarea unor obiective de importanță pentru comunitatea noastră, recreere și locuri de joacă, am implementat proiecte de digitalizare care au ușurat viața și timpul de așteptare în interacțiunea cu instituția Primăriei. Aceste inițiative au consolidat Șelimbărul ca un model de administrație modernă și eficientă, recunoscut la nivel național. (…) Continuarea parteneriatului cu cetățenii comunei Șelimbăr printr-un nou mandat va asigura Șelimbărul că va fi un exemplu de succes, dezvoltare și creștere continuă a nivelului calității vieții”, a spus Marius Grecu la lansarea candidaturii. 

marius grecu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria șelimbăr (video, foto) marius grecu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria șelimbăr (video, foto)

Marius Grecu și-a lansat candidatura în prezența Ralucăi Turcan, președintele PNL Sibiu, și a Danielei Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu