csc șelimbăr are meci greu sâmbătă cu performera din cupă, corvinul. gabriel deac: ”vom obține un rezultat bun”

În a doua etapă din play-off-ul Ligii 2, CSC Șelimbăr va întâlni sâmbătă, de la 11.30, la Cisnădie, pe Corvinul Hunedoara, performera din Cupa României. 

CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare, dar sunt unele dintre cele mai puternice echipe din Liga 2. Echipa lui Claudiu Niculescu este pe 2, cu 42 de puncte, iar Corvinul este pe ultima treaptă a podiumului, cu 38 de puncte.

Elevii lui Claudiu Niculescu revin acasă după ce în prima rundă de play-off au cedat cu 0-2 la Csikszereda și au cedat astfel fotoliul de lider. A fost abia al doilea eșec din campionatul în curs, celălalt fiind un 0-1, acasă cu actualul lider, Unirea Slobozia.

În schimb, Corvinul a dat lovitura în cupă, 4-0 de acasă cu CFR Cluj, meci care i-a propulsat în semifinalele Cupei. Echipa lui Florin Maxim a cedat însă în cele două deplasări de campionat din acest an, 1-2 la Gloria Buzău și 1-3 la Unirea Slobozia.  Florin Maxim (43 de ani) ratează să stea pe margine chiar împotriva echipei pe care a promovat-o în Liga 2, în 2021, însă de care s-a despărțit atunci, deoarece nu s-a mai înțeles cu conducerea în privința prelungirii contractului.

Victoria uluitoare a Corvinului din cupă cu CFR nu îi sperie însă pe jucătorii de la Șelimbăr. Mijlocașul ofensiv Gabi Deac, venit la echipă în această iarnă anunță că el și colegii săi nu vor mai repeta jocul slab de la Miercurea Ciuc și vor obține sâmbătă un rezultat pozitiv contra Hunedoarei.  ”Știm că Corvinul este pe val, nu e la îndemâna oricui să bați CFR, poate și ei vor fi mai concentrați pe cupă. Noi suntem angrenați doar în campionat, chiar cred că o să scoatem duminică un rezultat bun. Încercăm să facem un meci bun, am arătat foarte bine în sezonul regular, am început cu stângul în play-off, am jucat foarte prost la Miercurea Ciuc, dar sper să arătăm altfel sâmbătă și să obținem prima victorie în play-off.”

Deac s-a acomodat rapid printre ”călăreții roșii”. ”Am găsit un grup foarte frumos, m-am acomodat repede, mai știam dintre colegi, îmi place aici. Am înțeles că la anul putem promova, va fi mai greu, dar, dacă am putut anul  acesta, putem și sezonul viitor.  Îmi doresc să revin la Liga 1, ca oricare jucător, am aproape 100 de meciuri și sper să depășesc suta” a mai spus mijlocașul de la CSC Șelimbăr.

Gabriel Deac are la activ 96 de partide disputate în Liga 1 și 58 de meciuri în Liga a 2-a. A marcat în total 18 goluri în cele două ligi și în Cupa României. Mijlocașul de bandă a mai evoluat la Viitorul, FC Voluntari, Petrolul, FC Argeș și Concordia Chiajna.

Bilete de la 20 de lei

Biletele pentru meciul din play-off-ul Ligii 2, CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara costă 20 de lei la Tribuna 2 și 35 de lei la Tribuna 1.  Casa de bilete de la Stadionul din Cisnădie se deschide în ziua meciului, de la ora 9.30. Copiii cu vârsta până în 18 ani și persoanele aflate la pensie, au acces gratuit la Tribuna 2 ! Biletele se mai pot achiziționa de la Magazinele SIMPA din comuna Șelimbăr, dar și la magazinul „La BICU”, de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. 

csc șelimbăr are meci greu sâmbătă cu performera din cupă, corvinul. gabriel deac: ”vom obține un rezultat bun”

Ultima oră

Comentariul meu