corina bokor exclusă oficial din fdgr. helmut lerner propus pentru funcția de viceprimar al sibiului

FDGR a exclus-o oficial pe Corina Bokor din formațiune și i-a retras, astfel sprijinul politic, atât pentru funcția de consilier local, cât și pentru cea de viceprimar. 

Bokor a fost exlusă din FDGR. Formațiunea a luat hotărârea în cadrul unei ședințe a Consiliului director al Forumului. „În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului director al Forumului Democrat al Germanilor Sibiu din 05 aprilie 2024 s-a hotărât excluderea doamnei Corina Bokor din rândul membrilor F.D.G.S. precum și retragerea sprijinului politic al formațiunii, atât pentru funcția de consilier local cât și pentru cea de viceprimar”, se arată într‐un comunicat al FDGR Sibiu.

 În aceste condiții, FDGR îl va propune pe Helmut Lerner în funcția de viceprimar al Sibiului. 

„Grupul F.D.G.R. din Consiliul local al Municipiului Sibiu va iniția procedura de înlocuire a doamnei Corina Bokor din funcția de viceprimar, propunerea F.D.G.S. pentru ocuparea acestei funcții fiind domnul Helmut Lerner”, a transmis Gabriel Tischer, președintele FDGR Sibiu.

Vă reamintim că, la începutul acestei săptămâni, Bogdan Trif a anunțat că viceprimarul Corina Bokor s-a înscris în PSD. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu