autobuzele pentru zona metropolitană sibiu întârzie să apară. marius grecu: „nu s-a înscris nimeni la licitație” (video)

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, speră ca noua procedură de achiziția a autobuzelor electrice care să deservească Zona Metropolitană Sibiu să fie cu succes, întrucât la cea licitația precedentă, nu s-a depus nicio ofertă.

Primarul Șelimbărului a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că ADI Transport este funcțională de aproximativ 2 ani, iar în acest moment este în derulare o nouă licitație pentru achiziția autobuzelor electrice. Cât despre Zona Metropolitană, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a Adunării Generale.

„Discutăm de ADI Transport și de ADI Zona Metropolitană. La un moment dat eu cred că ar trebui să le băgăm în același coș. ADI Transport funcționează de aproximativ 2 ani de zile. Știm cu toții că a fost o procedură de achiziție de autobuze, la care nu s-a înscris nimeni, nu s-a primit nicio ofertă. S-a reluat această procedură și sper să fie cu succes. Noi, membrii din ADI Transport ne facem fiecare treaba pe plan local, ne punem la punct cu rețelele electrice ca să putem construi stațiile de încărcare și așteptăm autobuzele. Pe partea de ADI Transport funcționează lucrurile. Pe cealaltă Zonă Metropolitană au funcționat mai încet, proiectul colegului nostru Adi Bibu a trecut și l-am implementat, chiar marți avem adunarea generală pe această temă. Ne vom întâlni și vom decide ce vom face în viitorul apropiat. Deci lucrurile funcționează. Dar eu le văd, la un moment dat, probabil după această rundă de alegeri locale, să fie cum ar fi normal, într-un singur coș”, a spus Marius Grecu în cadrul conferinței de presă la care și-au anunțat candidatura la Primăria Șelimbăr. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Transporturile nu-s punctul forte ale dânsului…..constructiile , acolo se descurca de minune doar el este primar pentru constructorii zonei nu pentru cetatenii Selimbarului…..din pacate