poliția a deschis o anchetă în cazul adolescentei bătută și amenințată cu moartea în centrul sibiului

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a demarat procedurile de cercetare în cazul elevei agresate de un grup de cerșetori când se afla în drum spre școală. Ancheta se desfășoară în prezent sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

O eleva a Școlii Generale numărul 1 Sibiu, mergea spre școală în prima parte a zilei de luni, 1 aprilie când un grup de oameni ai străzii care probabil se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au devenit agresivi atât verbal cât și fizic. Adolescenta a fost bătută și amenințată cu moartea. Evenimentul nefericit s-a întâmplat chiar în centrul Sibiului, pe strada Filarmonicii. Detalii aici.

Poliția Sibiu a început o anchetă în acest sens pentru a identifica persoanele vinovate.
„La data de 1 aprilie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a înregistrat o plângere penală având ca obiect infracțiunile de lovire sau alte violențe, respectiv furt. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării persoanelor implicate, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu