poșta centrală din sibiu „paralizată” în continuare de grevă pe o perioadă nedeterminată. angajații nu lucrează nici marți

Angajații de la Poșta centrală din Sibiu continuă greva generală și marți. Poștașii, dar și angajații de la ghișee vor continua greva până când vor fi luate măsuri de mărire a salariilor.

De luni, angajații de la Poșta Română din Sibiu au intrat în greva generală din cauza salariilor mici. Aceștia spun că nu sunt respectați de către conducere, după ce angajați cu vechime de peste 40 de ani primesc salarii de cel mult 2200 de lei.

Sibienii care au nevoie să apeleze la serviciile celor de la Poșta Română din filialele din Sibiu trebuie să știe că angajații continuă greva pe o perioadă nedeterminată până la momentul în care vor fi luate măsuri de mărirea a salariilor. Peste 40 de poștași de la filiala de pe strada Mitropoliei sunt marți în grevă. Un singur poștaș nu este în grevă.

Citește și: Grevă de amploare la Poșta din Sibiu. Angajații cer salarii mai mari. „Nimeni nu mă crede când îi spun ce salariu am” (foto video)

 

 

Ultima oră

Comentariul meu