haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video)

Strada Oituz, la intersecția cu Aleea Buia, a fost închisă marți după-amiază deoarece se realizează mai multe lucrări la un imobil.

Traficul auto de pe strada Oituz este blocat la intersecția cu Aleea Buia din cauza unor utilaje care desfășoară mai multe lucrări. Astfel, se creează ambuteiaje în trafic mai ales la orele de vârf deoarece șoferii care circulă dinspre Calea Dumbrăvii trebuie să se deplaseze „pe interzis” din cauza săpăturilor de pe strada Oituz.

haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video) haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video) haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video) haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video) haos în trafic pe strada oituz. șoferii forțați să o ia pe interzis din cauza unor lucrări la intersecția cu aleea buia (foto video)

„Comisia de sistematizare a circulației a emis un aviz pentru efectuarea unor lucrări de branșare la rețelele de apă și canalizare pe str. Oituz, în dreptul numărului 35. În acest aviz se specifică faptul că lucrările sunt avizate a se desfășura în perioada 25 martie – 5 aprilie 2024, sub circulație, care se va desfășura alternativ, pe o bandă. Având în vedere prevederile avizului, reprezentanții Poliției Locale au anunțat Inspectoratul Județean de Poliție pentru efectuarea de verificări în teren și aplicarea sancțiunilor care se impun”, a transmis Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu