acțiune de ecologizare în dealul gușteriței. voluntarii invitați să se înscrie până miercuri

Evenimentul „Young Volunteer – What are you doing for others?” se adresează tinerilor între 14 și 24 de ani care vor să participe în ziua de 6 aprilie la o acțiune de ecologizare pe Dealul Gușteriței. Evenimentul se va desfășura la Șura Culturală Gușterița, unde participanții vor avea parte și de un workshop urmat de prânz.

Participanții vor avea oportunitatea să se implice într-o acțiune de ecologizare pe Dealul Gușteriței, contribuind astfel la îmbunătățirea mediului, alături de o echipă de coordonatori. După aceasta, toți voluntarii se vor aduna la Șura Culturală Gușterița pentru a împărtăși gânduri și feedback în cadrul unui workshop interactiv organizat de Romanian Youth Rise. Pentru efortul lor și dedicarea în eveniment, participanții vor fi răsplătiți cu o masă și gustări. La finalul activității, fiecare voluntar va primi un Certificat de Voluntar din partea partenerilor evenimentului: American Councils România.

acțiune de ecologizare în dealul gușteriței. voluntarii invitați să se înscrie până miercuri

Evenimentul organizat de Romanian Youth Rise în parteneriat cu Șura Culturală Gușterița, este inclus în Proiectului Național 4/4 Pentru Prieteni realizat sub egida Ambasadei Statelor Unite în România și a Consiliilor Americane pentru Educație Internațională.

„ Inspiraţi de gândurile remarcabilului Dr. Martin Luther King, Jr.: <<Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?>>, dorim să dedicăm data de 6 aprilie 2024 comunității și faptelor bune. De aceea, prin această activitate, dorim să sărbătorim valorile voluntariatului și ale prieteniei, onorând moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr”, au transmis organizatorii.

Ziua va începe la Biserica „Buna-Vestire” – Gușterița, pe strada Mălinului numărul 4, din Sibiu, la ora 10:00 cu o jumătate de oră de warm-up și socializare, după care participanții vor pleca pe Dealul Gușteriței. La 13:30 voluntarii vor participa la un workshop iar mai apoi se va servi prânzul.

acțiune de ecologizare în dealul gușteriței. voluntarii invitați să se înscrie până miercuri


Pentru înscrieri, doritorii au timp până în data de 3 aprilie să completeze formularul online: https://forms.gle/qGpKDVxN8vbjpRcj6.
Persoană de contact, fondator Romanian Youth Rise, Ovidiu David: +40 740 163 298.

Ultima oră

Comentariul meu