accident grav pe dn7 între sibiu și vâlcea. patru victime în urma unei coliziuni între 3 mașini (foto)

Un accident rutier grav a avut loc, marți dimineața, pe DN7, între Sibiu și Vâlcea. Patru persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între un microbuz, un autoturism și un camion. 

Din primele verificări efectuate de polițiștii vâlceni, s-a stabilit că pe Drumul Național 7, în localitatea Bujoreni, la km 182+ 800, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a avut loc o coliziune între un autoturism, un microbuz și un autotren încărcat cu cherestea.

accident grav pe dn7 între sibiu și vâlcea. patru victime în urma unei coliziuni între 3 mașini (foto)

La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD și ambulanțe SAJ. „S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și 3 ambulanțe SAJ”, au informat reprezentanții ISU Vâlcea.

accident grav pe dn7 între sibiu și vâlcea. patru victime în urma unei coliziuni între 3 mașini (foto) accident grav pe dn7 între sibiu și vâlcea. patru victime în urma unei coliziuni între 3 mașini (foto)

O persoană a rămas blocată în microbuz, iar alta încarcerată. Patru persoane, dintre care și un minor, a fost duse la spital. „Persoanele încarcerate/blocate (una blocată și una încarcerată) au fost extrase cu celeritate de salvatorii vâlceni și au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului. În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulți și un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

accident grav pe dn7 între sibiu și vâlcea. patru victime în urma unei coliziuni între 3 mașini (foto)

Microbuzul este înmatriculat în județul Sibiu.

Traficul este blocat total. Circulația pentru autovehicule a fost deviată pe DJ 703 G și DJ 703 L Dăești – Călimănești.

Ultima oră

Comentariul meu