un taximetrist a blocat o mașină de la bolt în trafic după ce tot el a depășit neregulamentar pe calea turnișorului (video)

Ura taximetriștilor față de șoferii de Bolt este din ce în ce mai mare și acest lucru se observă și în traficul din Sibiu. Un incident a avut loc sâmbătă noaptea, pe Calea Turnișorului, unde un șofer de taxi, recalcitrant a blocat în trafic un șofer de Bolt.

Șoferul de Bolt a povestit cum sâmbătă noapte, puțin după ora 00.00, un șofer de taxi a devenit recalcitrant după ce s-a supărat pentru că nu i s-a acordat prioritate chiar dacă taximetristul circula de pe strada Frunzei, către Calea Turnișorului și nu avea prioritate.

Imediat după aceea, șoferul de taxi a început să conducă într-o manieră agresivă. A accelerat și a depășit mașina de Bolt pe trecerea de pietoni și pe marcajul continuu, urmând ca mai apoi să oprească mașina și să coboare de la volan pentru a-i cere explicații șoferului de Bolt. Cel din urmă a evitat o altercație în ultimul moment depășind mașina de taxi.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. In astfel de cazuri politia ar trebui sa se sesizeze si sa sanctioneze pe acel sofer agresiv. Insa asta este puțin probabil din moment ce mulți politisti sau fosti politisti dețin firme de taxi in Sibiu.