Primăria cumpără utilaje pentru întreținerea noului gazon de pe „Municipal”. „Vom menține suprafața de joc la standardele impuse”

Primăria va schimba, în curând, gazonul de pe Stadionul Municipal din Sibiu. Prin urmare, cel nou va trebui să fie menținut la standardele impuse de UEFA, FIFA și FRF. În acest sens, municipalitatea va achiziționa mai multe utilaje pentru a-l întreține. 

Noul gazon hibrid și performant ce va fi montat în curând pe Stadionul Municipal va trebui să fie întreținut cu mare atenție, astfel încât să corespundă standardelor impuse de UEFA, FIFA și FRF. În acest sens, Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu va achiziționa trei mașini de tuns pentru gazon hibrid, cartuș sacrificator de 2 mm (2 bucăți), cartuș spring tine rake (2 bucăți) și un aerator de gazon cu autopropulsie. Achiziția acestor utilaje se face cu scopul de a reface într-un timp redus suprafața de joc și pentru a întreține în mod corespunzător gazonul hibrid, se arată în caietul de sarcini. 

Municipalitatea estimează că utilajele vor costa 572.500 lei, iar criteriul de atribuie va fi prețul cel mai scăzut. 

Noul gazon hibrid va oferi avantaje suplimentare, precum o suprafață de joc mai stabilă, cu iarbă naturală consolidată, cu o interacțiune mai bună a crampoanelor jucătorilor și cu mai multe ore de joc fără apariția denivelărilor. Sursele Ora de Sibiu spun că gazonul ar urma să fie înlocuit la finalul lunii iunie. DETALII despre înlocuirea gazonului, AICI.  

Ultima oră

Comentariul meu

Publică