fc hermannstadt mizează pe revenirea lui paraschiv la forma de anul trecut. măldărășanu: ”e prea corect, fotbalul îl va răsplăti”

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv nu a mai punctat foarte mult în acest sezon, dar antrenorul Marius Măldărășanu subliniază că vârful Sibiului joacă pentru echipă și ajută și defensiva.

Prezent la ”Podcastu’ lui Pope”, Marius Măldărășanu spune că Daniel Paraschiv suferă în interiorul său pentru că nu mai are inspirație în fața porții, așa cum avea sezonul trecut. Paraschiv are 8 reușite în acest sezon de Superligă, în care a bifat 31 de jocuri. Cu un an și două luni în urmă, Dinamo Kiev le oferea sibienilor  1,2 milioane de euro pentru transferul lui Daniel Paraschiv, însă golgheterul lui FC Hermannstadt a decis să nu meargă într-o zonă de război.

YouTube video

”Paraschiv nu e în gol, are o problemă, am vorbit cu el zilele astea și am zis: ți-a scos-o Moura, dar și Murgia? Nu, e clar e un blocaj, el suferă în sufletul lui și toți vorbim cu el. El este un jucător care ajută foarte mult, chiar dacă nu marchează, urmăriți vedeți când e un jucător pe o poziție avansată prins datorită efortului, el face un efort și  vine și acoperă o zonă. Alți atacanți stau acolo sus, că au un dram de egoism, că sunt atacanți, dar în momentul în care echipa pierde, ai tu certitudinea tu marchezi mai mult, dai tu două-trei goluri? Paraschiv este pentru echipă. Și i-am zis: ești prea corect cu fotbalul, nu are cum nu te răsplătească. Însă și acum a făcut un joc bun și are două mingi scoase de pe linia porții. El spune e bine. Și iam spus, dă-i tu 3, 5, 6 goluri, cât poți dai pe final de campionat, se întâmplă ceva și poți fii acolo la Campionatul European” a declarat Marius Măldărășanu la ”Podcastu’ lui Pope.”

În acest an, Paraschiv (24 ani) are două goluri, cu Voluntari (5 februarie) și Oțelul (2 martie). Are o sigură selecție la națională, în amicalul cu Moldova de la finalul anului 2022, când a și marcat. 

fc hermannstadt mizează pe revenirea lui paraschiv la forma de anul trecut. măldărășanu: ”e prea corect, fotbalul îl va răsplăti”

Ultima oră

Comentariul meu