președintele klaus iohannis alături de prima doamnă la slujba de înviere de la biserica romano-catolică din piața mare de la sibiu
Foto Gandul

Președintele Klaus Iohannis, însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, a participat sâmbătă seara la slujba de Înviere desfășurată la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Cu acest prilej, el le-a transmis creștinilor care sărbătoresc Paștele catolic urări de sărbători fericite, într-o atmosferă de liniște și pace, alături de familie și prieteni.

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu împreună cu soția sa, în seara de sâmbătă, pentru a participa la slujba de Înviere, notează NewsInn.

Înainte de a intra în lăcașul de cult, șeful statului a adresat un scurt mesaj creștinilor catolici, care sărbătoresc Paștele în ziua de duminică: ”În această seară, doresc tuturor creștinilor care sărbătoresc acum, astăzi și mâine, Învierea, sărbători fericite, într-o atmosferă de liniște și pace, alături de familie și prieteni”, a declarat președintele Klaus Iohannis. El a subliniat, de asemenea, în mesajul său de Paște că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a fi alături de cei aflați în nevoie.

”Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină”, a adăugat președintele.

Ultima oră

Comentariul meu