panou publicitar al usr vandalizat în cisnădie

Tensiunile electorale din Cisnădie au atins un nou nivel după ce un panou publicitar al candidatului USR pentru Primăria orașului, Mircea Orlățan, a fost vandalizat într-un gest pe care membrii USR Sibiu îl consideră a fi un act de disperare din partea susținătorilor actualei conduceri PNL. Persoane necunoscute au aruncat cu vopsea albă pe paniul publicitar.

Conform declarației oficiale a USR Sibiu, vandalizarea panoului este văzută ca o încercare de intimidare și un semnal al fricii pe care oponentii politici o resimt în fața posibilității schimbării. “Disperați că-și vor pierde privilegiile și accesul la banii Cisnădiei, susținătorii primitivi ai actualei conduceri PNL a orașului au recurs la un act josnic împotriva democrației și a libertății de exprimare”, a declarat reprezentantul USR Sibiu într-o conferință de presă.

Mircea Orlățan, afectat direct de acest act, rămâne neclintit în fața acestor provocări și își exprimă determinarea de a continua campania. “Atacurile lor ne încurajează să mergem mai departe și să convingem cetățenii că astfel de indivizi, care nu înțeleg ce înseamnă democrația, nu pot și nu au dreptul să conducă destinele unui oraș”, a afirmat Orlățan, care promite un “restart Cisnădie” dacă va fi ales.

Ultima oră

Comentariul meu