s-au finalizat lucrările la centrul școlar de educație incluzivă nr. 1 din sibiu. cîmpean: „vom inaugura școala săptămâna viitoare”

Lucrările la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 din Sibiu au fost finalizate. Noul sediu va fi inaugurat săptămâna viitoare, a anunțat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean. 

Amenajat pe locul fostei Școli Generale nr. 22 de pe strada Dr. Dumitru Bagdazar, CSEI nr. 1 va fi destinat celor peste 250 de elevi din învățământul special. Școala a fost finalizată și va fi inaugurată în cursul sătpămânii viitoare. 

„Noi căutăm să susținem educația în România și facem investiții în școlile din învățământul special, care este în subordinea noastră. Săptămâna viitoare vom inaugura școlii speciale nr. 1, proaspăt realizată de Consiliul Județean Sibiu pentru copiii din Sibiu cu nevoi speciale. În următoarea perioadă, vom inaugura și școala specială de la Mediaș”, a anunțat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri. 

Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 din Sibiu a fost realizat cu fonduri europene nerambursabile în valoare de 9 milioane de lei, obținute prin Programul Operațional Regional 2014-2020, dar și printr-o contribuție din bugetul local al CJ Sibiu. În cele două corpuri de clădire nou construite au fost amenajate săli de clasă, de art-terapie și stimulare senzor-ludoterapie (terapie prin joacă), cabinete logopedice, cabinet stomatologic, sală de sport cu bazin de înot și un cabinet de kinetoterapie. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BUNA ZIUA,Doamna Campean cocetrativa puțin de cele 3famili care nu au cale de acces zona surii mici mai precis vizavi de gara turnisor sibiu. Vă mulțumesc