măldărășanu, după eșecul sibiului la voluntari: ”trebuie să ne schimbăm mentalitatea de echipă mică”

După înfrângerea de vineri de la Voluntari, scor 0-1, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu (48 ani) crede că rezultatul nu a fost just după aspectul jocului. 

În urma acestui rezultat, FC  Hermannstadt ocupă poziția a 8-a, cu 23 de puncte și încă nu este sigură că scapă de locurile de baraj. Marius Măldărășanu vine la ”Podcastu’ lui Pope” pe Ora de Sibiu vineri, 29 martie, de la ora 20.30.

YouTube video

Marius Măldărășanu a remarcat jocul echipei sale de la Voluntri și crede că rezultatul este frustrant. ”Jocul nostru a fost unul consistent ca și construcție, posesie, am avut și câteva ocazii în prima repriză. Nu am marcat noi, a venit acea eroare, penalty și asta e istoria, multe nu sunt de spus. În deplasare nu am adunat puncte ca în sezonul trecut, dar în schimb am fost mult mai buni pe teren propriu. Este frustrant, am jucat totuși bine. Nu pot spune că meritam victoria, dar nici nu meritam să pierdem. Nu sunt subiectiv deloc, dar ăsta e fotbalul” a spus tehnicianul la flash-interviul de la finalul partidei de la Voluntari. 
”Ne dorim locul 7, avem echipă bună”

Măldărășanu acuză presiunea jocurilor din play-out și spune că echipa sa are mentalitate de echipă mică. ”Suntem în play-out, te bați să eviți retrogradarea sau locurile de baraj, presiunea este mare. Ei și-au văzut interesul, au stat foarte bine în teren, au încercat să ne prindă pe contraatac. Părea că se duce spre 0-0, era mai corect. În momentul în care poți prinde două-trei rezultate negative, poți ajunge la retrogradare. Trebuie să luăm puncte, îmi doresc să câștigăm, dar nu e ușor. Jocul e făcut din momente mai bune, mai puțin bune. Sunt supărat pentru că puteam să obținem cel puțin un punct, în sufletul meu și le-am transmis și băieților ne dorim locul 7, avem echipă bună, am ratat play-out-ul la limită. Șanse la locul 7 sunt, trebuie să ne schimbăm un pic mentalitatea de echipă mică, nu am avut reacția de altădată. Datorită presiunii se vede un pic de teamă în anumite momente.”

Foști colegi la juniorii Petrolului, Măldărășanu și Pîrvu sunt acum adversari ca antrenori. ”Eu și Florin Pîrvu suntem prieteni buni, aceeași generație de la juniorii Petrolului. El este nașul nașului meu, dar nu contează în fața cui am pierdut.  Acum nu stau să mă gândesc că a câștigat el. Ăsta e fotbalul,  ne revedem ca adversari, odată îmi iese mie, odată îi iese lui”, a declarat Marius Mălădărășanu, la finalul meciului de la Voluntari.

măldărășanu, după eșecul sibiului la voluntari: ”trebuie să ne schimbăm mentalitatea de echipă mică”

Ultima oră

Comentariul meu