astrid fodor, despre posibilele alianțe cu alte partide: „nu exclud nicio variantă de colaborare” (video)

Astrid Fodor și-a anunțat, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sibiu. În ceea ce privește posibilele alianțe politice, aceasta a declarat că și conducerea FDGR va avea un cuvânt de spus. Cert este că, în acest moment, nu exclude nicio variantă de colaborare. 

Primarul Sibiului a decis să candideze pentru un nou mandat la cârma orașului. Astrid Fodor a declarat că nu va exclude, dacă va câștiga alegerile, nicio variantă de colaborare cu alte partide. Totuși, conducerea Forumului va avea un cuvânt de spus cu privire la posibilele alianțe. 

„În ceea ce privește colaborarea viitoare, nu depinde doar de mine. Vom vedea cum va fi conjunctura în Consiliul Local, vom purta discuții în acest sens. Conducerea FDGR va avea un cuvânt de spus. Nu îmi asum eu acum singură să dau un răspuns, nici nu știu care va fi rezultatul. Eu v-am spus ce mi-aș dori foarte mult și ceea ce cred că ar fi într-un beneficiu real pentru dezvoltarea Sibiului (…) să fii blocat la proiecte care sunt benefice Sibiului, este trist. 

Din punctul meu de vedere, nu exclud nicio variantă de colaborare cu nimeni. Nu am exclus nicio variantă de colaborare, am încercat să colaborez cu fiecare partid, de fiecare data, din Consiliul Local. Afirm acum public că am avut o colaborare bună, bunicică, cu toate partidele care sunt acum în Consiliul Local”, a declarat Astrid Fodor. 

Ultima oră

Comentariul meu