paul kuttesch, candidatul fdgr pentru funcția de președinte al consiliului județean sibiu: „putem transforma județul într-un model de urmat” (video, foto)

Paul Kuttesch este candidatul propus de Forumul Democrat al Germanilor din România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Candidatura acestuia a fost anunțată joi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul FDGR. 

Wolfgang-Alexander Guib, care va candida pentru un nou mandat în Consiliul Local Sibiu, l-a introdus pe candidatul FDGR la șefia Consiliului Județean. Potrivit acestuia, Paul Kuttesch, care în prezent este consilier local, este un om hotărât care a răspuns pozitiv acestei noi provocări. „Paul Kuttesch este născut în municipiul Sibiu și este tată dedicat a doi copii. Este manager de export la una dintre cele mai mari companii producătoare de unelte din Europa. În anul 2020 a devenit consilier local al municipiului Sibiu din partea FDGR și este membru în Comisia Comerț și Servicii Publice. Pe lângă activitatea sa profesională și politică, Paul Kuttesch este un iubitor al naturii, înțelege importanta protejării mediului înconjurător și este dedicat îmbunătățirii calității vieții. Este un om hotărât care nu a ezitat când a răspuns provocării de a candida la președinția Consiliului Județean Sibiu”, l-a descris Wolfgang-Alexander Guib.

paul kuttesch, candidatul fdgr pentru funcția de președinte al consiliului județean sibiu: „putem transforma județul într-un model de urmat” (video, foto)

Paul Kuttesch își dorește să transforme județul într-un model de urmat, nu doar pe plan național, cât și pe plan european. „Astăzi doresc să împărtășesc cu dumneavoastră câteva cuvinte cheie din viziunea noastră pentru dezvoltarea județului Sibiu. Principalele noastre obiective includ rafinarea infrastructurii și îmbunătățirea mobilității în județul Sibiu. Un acces mai bun la serviciile de sănătate publică, valorificarea patrimoniului cultural, atrăgând vizitatori din întreaga lume și stimulând economia locală. Nu în ultimul rând, întărirea sectorului agricol pentru promovarea produselor locale și oferind sprijin fermierilor noștri. Acestea pot fi atinse doar prin colaborarea strânsă între administrația municipiului Sibiu și cea județeană. Cred că cu tărie că împreună putem depăși orice provocare și putem transforma județul Sibiu într-un model de urmat, pe plan național, cât și european”, a spus candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Ultima oră

Comentariul meu