lovitură de teatru la fdgr. viceprimarul sibiului, corina bokor, scoasă de pe lista cu candidații de la alegerile locale (video)

Forumul Democrat al Germanilor din România și-a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, candidații pentru alegerile locale din Sibiu. Viceprimarul Corina Bokor a lipsit de la evenimentul de lansare și, mai cu seamă, nu apare nici pe listă. 

Viceprimarul Corina Bokor nu a fost prezentă la evenimentul de lansare a candidaților Forumului Democrat al Germanilor din România. Sursele Ora de Sibiu spun că aceasta nu se va afla nici pe lista candidaților pentru alegerile locale pentru a prinde un post de consilier. 

Gabriel Tischer, președintele FDGR Sibiu, a precizat că lămuriri despre acest subiect vor fi făcute odată cu publicarea listei complete a consilierilor. „În ceea ce o privește pe doamna Bokor, veți afla în momentul în care vom face publică lista completă a consilierilor. Astăzi i-am menționat doar pe cei prezenți. Cu mine nu a discutat subiectul acesta (n.r.: de a nu se mai afla pe lista consilierilor)”, a precizat Tischer. 

Lista candidaților pentru Consiliul Local Sibiu, în acest moment, în ordine alfabetică, prezentată la conferința FDGR este: Galter Christoph Raimar, Grecu Bianke-Marion, Guib Wolfgang Alexander, Iunesch Liana-Regina, Konnerth Sara, Lerner Helmut, Mezei Paul-Constantin, Pinter Zeno-Karl, Porr Paul-Jurgen, Tischer Gabriel. 

Ultima oră

Comentariul meu