bărbat păcălit să se însoare cu menajera mamei sale

Un italian s-a căsătorit fără să-și dea seama cu menajera mamei sale, după ce a fost păcălit să participe la ceea ce i s-a spus că era doar o petrecere în cinstea sa, dar care, în realitate, era propriul său său eveniment de nuntă, scrie ȘtirileProTV.

O femeie din Maroc a fost condamnată în Italia la un an și opt luni de închisoare pentru hărțuire, după ce a păcălit un farmacist din Vicenza, în vârstă de 61 de ani, să se căsătorească cu ea. Femeia de 47 de ani lucra ca menajeră pentru bărbat și ca badantă pentru mama acestuia, apărând ca o persoană de încredere în fața familiei. Cu toate acestea, avea planuri ascunse, care au început să prindă contur în 2015, când l-a invitat pe bărbatul pentru care lucra în Maroc, la familia sa.

Farmacistul a acceptat invitația, încrezându-se în menajera sa, și nu a bănuit nimic suspect. Cei doi au devenit chiar foarte apropiați în timpul vizitei în Maroc, iar italianul a fost întâmpinat cu o mare petrecere la sosire, pe care badanta i-a prezentat-o ca fiind în cinstea lui, conform obiceiurilor de primire marocane.

Cu toate acestea, în spatele aparențelor, petrecerea era de fapt o nuntă musulmană, la care bărbatul a fost convins să participe crezând că este doar o sărbătoare de bun venit. A aflat ulterior că fusese căsătorit în timpul acelei petreceri, când a primit o scrisoare de la ambasadă, solicitându-i să recunoască căsătoria cu femeia din Maroc.

Badanta, nemulțumită de anularea căsătoriei de către bărbat, a început să-l hărțuiască. Trimitea mesaje de amenințare, se prezenta neanunțată la domiciliul său, făcea scene în public și chiar a pretins că este însărcinată, recurgând chiar la violență fizică, amenințându-l cu un cuțit de bucătărie.

Toate aceste acțiuni l-au forțat pe farmacist să trăiască într-o permanentă stare de anxietate și frică, atât pentru el, cât și pentru familia sa. În cele din urmă, el a decis să o reclame pe femeie la poliție, iar cazul a ajuns în instanță, unde femeia a fost condamnată la închisoare și la plata unor daune morale de 10.000 de euro, precum și a cheltuielilor de judecată în valoare de 4.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu