astrid fodor denunță „manifestările abjecte” din campania electorală trecută: „m-au scos aproape moartă. eu mă simt în putere!” (video, foto)

Astrid Fodor a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida pentru un nou mandat pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. Cu această ocazie, aceasta a precizat că se simte în putere pentru o nouă candidatură, în ciuda „manifestărilor abjecte” ale contracandidaților din campania electorală trecută. 

Actualul primar al Sibiului a anunțat că va candida pentru un nou mandat. Astrid Fodor a precizat că se așteaptă la o campanie „murdară”, având în vederea cum s-a desfășurat campania electorală din 2020.

astrid fodor denunță „manifestările abjecte” din campania electorală trecută: „m-au scos aproape moartă. eu mă simt în putere!” (video, foto)

„La campania trecută nu au fost doar tentative, dar și niște manifestări abjecte în cartiere. S-a crezut că nu ajung la urechile mele. Nu vreau să discut. M-au scos aproape moartă în campanie. Nu are rost, câte boli mi s-au pus în cârcă și cum voi muri în cam trei luni de zile (…), că și așa nu pot să îmi duc mandatul la bun sfârșit. De fapt cum s-a lansat și acum vestea că dacă candidez, abandonez. Nu sunt o persoană care abandonează ceva. Daca soarta vrea și pățesc ceva, asta e cu totul altceva. Dar mă simt în putere, atât mintal, cât și fizic, așa că mergem înainte. Dacă va fi o campanie murdară? Cu siguranță! Deja a început de mult. Campania nu a început acum, a început de jumătate de an”, a spus Astrid Fodor.  

Citește și: Astrid Fodor candidează pentru un nou mandat la Primăria Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu