astrid fodor candidează pentru ultima oară la primăria sibiu: „mă mai uit din când în când în buletin” (video) 

FDGR Sibiu și-a anunțat, joi, candidații la alegerile locale în Sibiu. Astrid Fodor va intra în cursa pe un nou mandat la Primărie, acesta fiind ultima oară când va candida. 

Astrid Fodor, actualul primar al municipiului Sibiu, va candida pentru un nou mandat. Este ultima oară când face asta, a spus, râzând, Fodor, la conferința de lansare a candidaților de joi de la sediul FDGR. „În ceea ce privește o nouă candidatură, să știți că și eu mă mai uit din când în când în buletin. Așa că vă asigur categoric că nu va fi o a doua candidatură”, a spus Astrid Fodor. 

Citește și: Astrid Fodor candidează pentru un nou mandat la Primăria Sibiu

Astrid Fodor a arătat că, dacă va câștiga alegerile, are de gând să ducă mandatul la bun sfârșit. „Mă simt în putere, atât mintal, cât și fizic! Nu sunt o persoană care abandonează ceva”, a adăugat Fodor.

Citește și: Astrid Fodor denunță „manifestările abjecte” din campania trecută: „M-au scos aproape moartă”

Astrid Fodor are 70 de ani. Reprezentanta Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Astrid Fodor, care a fost viceprimar în perioada 2008-2014, a fost aleasă în 2 decembrie 2014, cu o majoritate covârșitoare, primar interimar al municipiului Sibiu, ea fiind succesoarea lui Klaus Iohannis. Fodor a fost aleasă în 2014, în Consiliul Local Sibiu, primar al Sibiului, cu 21 de voturi pentru și două împotrivă. Mai apoi, a candidat în 2016 și 2020, câștigând alegerile. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stai dracu potolită mamaie! Ajunge câte ai făcut! Nu te lasă ‘investitorii strategici ai Sibiului să te retragi? Te obligă primul Zburător al țării? Hai sictir!