antrenorul de la fc hermannstadt, marius măldărășanu vine la ”podcastu' lui pope”, vineri de la 20:30 (video)

Antrenorul principal al echipei de fotbal FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a fost invitat la ”Podcastu’ lui Pope” , un produs online la Ora de Sibiu.

Marius Măldărășanu a vorbit la ”Podcastu’ lui Pope” despre obiectivele finalului de sezon la clubul fanion al fotbalului sibian, dar a depănat și multe amintiri frumoase din cei aproape trei ani petrecuți la FC Hermannstadt.

Tehnicianul a anunțat în emisiune dacă mai rămâne din vară la Sibiu, dar și stadiul discuțiilor cu Mino Sota și Mihai Butean, jucători aflați la final de contract. Antrenorul lui FC Hermannstadt dezvăluie momentele inedite din cariera de fotbalist la Rapid, cum a ajuns să antreneze Sibiul și cum a fost la câteva ore distanță să semneze cu o altă echipă.

YouTube video

”Mister” povestește și despre momentele mai delicate în care a fost la un pas să plece de la FC Hermannstadt, dar și despre o amintire haioasă cu antrenorul sibian, Viorel Hizo!

Emisiunea integrală în care redactorul șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Marius Măldărășanu va fi difuzată vineri, 29 martie, de la ora 20.30, pe www.oradesibiu.ro, Instagram, Youtube, Linkedin și pagina de Facebook.

antrenorul de la fc hermannstadt, marius măldărășanu vine la ”podcastu' lui pope”, vineri de la 20:30 (video)

Ultima oră

Comentariul meu