fc hermannstadt și-a recuperat căpitanul. ionut stoica poate face deplasarea la voluntari

Accidentat în urmă cu o lună, căpitanul lui FC Hermannstadt, Ionuț Stoica este refăcut și ar putea face deplasarea cu echipa la Voluntari, pentru a doua partidă din play-out-ul Superligii. 

Fundașul sibienilor, Ionuț Stoica (36 ani) a suferit o leziune la genunchi în prima repriză a jocului de pe Stadionul Arcul de Triumf, scor 1-0 pentru Dinamo. A fost vorba de o entorsă la genunchi, astfel că vâlceanul  a ratat ultimele două jocuri ale sibienilor din sezonul regular, cu Oțelul și CFR, dar și primul din play-off, cel cu Dinamo.

Recuperat de staff-ul medical după accidentarea suferită în jocul din deplasare cu Dinamo, Ionuț Stoica se antrenează din nou normal cu echipa. Astfel, fundașul ar putea intra din nou în calculele antrenorului Marius Măldărășanu începând cu jocul de vineri, de la Voluntari, al doilea din play-out-ul Superligii.

Chiar dacă încă nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic, căpitanul lui FC Hermannstadt ar putea face deplasarea la Voluntari și să stea pe banca de rezerve, iar în caz de nevoie să apară și pe teren.

Fundașul central joacă la FC Hermannstadt din vara lui 2017, fiind cel mai vechi jucător din lot. Anterior a mai jucat la FC Oltchim, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni.

Meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt este programat vineri, 29 martie, de la ora 17.30, pe Stadionul Anghel Iordănescu.

 

fc hermannstadt și-a recuperat căpitanul. ionut stoica poate face deplasarea la voluntari

Ultima oră

Comentariul meu