astrid fodor își anunță joi candidatura pentru un nou mandat la primăria sibiu

Astrid Fodor își va anunța în mod oficial, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sibiu. 

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) organizează, joi, un eveniment de lansare a candidaților pentru alegerilor locale din Sibiu. „Ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitația de a participa la conferința de lansare a candidaților Forumului Democrat al Germanilor din România pentru alegerile locale din Sibiu. Evenimentul de lansare va avea loc în 28 martie 2024, ora 11:00, în Sala Oglinzilor, la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu, str. G-ral Magheru 1-3, Sibiu. La conferință vor participa președinții organizațiilor FDGR și principalii candidați la alegerile locale”, a transmis Gabriel Tischer, președintele FDGS.

Sursele Ora de Sibiu au transmis că Astrid Fodor va candida pentru un nou mandat la Primăria Sibiu. Anunțul oficial va fi făcut joi în cadrul evenimentului organizat la sediul FDGR.

Adrian Bibu și-a anunțat și el candidatura în cursul zilei de marți. Acesta va intra din nou în cursa pentru scaunul de primar al Sibiului. „Astăzi (n.r.: 26 martie), în urma analizei la nivelul Biroului Politic Național al PNL, au fost validați candidații la alegerile locale. Astfel, am marea onoare și bucurie să anunț candidatura mea pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu”, a spus Adrian Bibu, într-un anunț făcut pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Adrian Bibu „fură” startul lansării candidaților PNL. „Anunț candidatura mea pentru funcția de primar al Sibiului”

Candidatul desemnat de Alianța Dreaptă Unită (ADU) pentru Primăria Sibiu este Ruxandra Cibu Deaconu de la USR Sibiu. (DETALII AICI) În cursa pentru scaunul de primar este și arhitectul Alexandru Găvozdea, candidat independent. (DETALII AICI) De altfel, Ciprian Faraon, care a deținut până în 21 martie funcția de președinte și secretar general al organizației locale a Forței Dreptei Sibiu, a anunțat că va candida în continuare în ciuda demisiei din partid. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Să sperăm că scăpăm de ea și de fdgr aliat al psd-pnl ciuma bubonică a românilor.