începe un nou capitol în plan profesional la târgul de cariere | sibiu! peste 1.000 de joburi disponibile

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Sibiu și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, construcții, IT, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane sau telecomunicații. Târgul de Cariere | Sibiu va avea loc în 29 și 30 martie, la Sala Sporturilor Transilvania, iar programul evenimentului va cuprinde intervalele orare 11:00 – 18:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi).

începe un nou capitol în plan profesional la târgul de cariere | sibiu! peste 1.000 de joburi disponibile

Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Peste 1.000 de locuri de muncă

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Sibiu au confirmat prezența peste 20 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Vitesco Technologies, Bertrandt, Azets, CON-A, Bearing Point, EXL Service, Bosch, Retrasib, Marquardt sau Harting. Companiile prezente oferă candidaților peste 1.000 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

începe un nou capitol în plan profesional la târgul de cariere | sibiu! peste 1.000 de joburi disponibile

Școala de Cariere by BCR, turneu de Football Club 24, mini-poligon virtual de antrenament, roboți, quiz-uri și premii

Târgul de Cariere nu revine la Sibiu doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Școala de Cariere by BCR vor susține, în cea de-a doua zi de eveniment, începând cu ora 11:00, un workshop de trei ore despre cum îți poți alege și cum te poți pregăti pentru un prim job care contează și care te poate susține în planurile tale. Astfel, vei învăța de la profesioniști în domeniu cum să identifici care sunt cele mai potrivite joburi pentru tine, ce este important să incluzi în CV sau ce trebuie să ai în vedere când te pregătești pentru un interviu.

De asemenea, Târgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante. Mai mult decât atât, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale vor participa la eveniment cu un stand inedit și vor pune la dispoziție participanților: un robot mobil, un robot umanoid, un telemetru laser, un mini-poligon virtual de antrenament, ochelari realitate virtuală & augmentată, precum și un sistem de instruire prin simulare VBS 4.

începe un nou capitol în plan profesional la târgul de cariere | sibiu! peste 1.000 de joburi disponibile

Câștigă premii Logitech și colorează-ți viața la job

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor Târgul de Cariere și oferă o serie de premii care vor colora viața angajaților la job (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Pentru a le câștiga, candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz din cadrul evenimentului și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Îndrăznește să-ți scrii propria poveste la Târgul de Cariere | Sibiu!

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu