voluntarii crucii roșii sibiu s-au alăturat campaniei de plantare de primăvară la hosman (foto)

Voluntarii Crucii Roșii Sibiu s-au alăturat în weekend campaniei de plantare de primăvară la Hosman. Peste 200 de participanți au luat parte la această acțiune, unde au fost plantați peste 400 de puieți de gorun și paltin de munte.

”Sâmbătă, pe 23 martie, am acceptat cu drag invitația prietenilor noștri de la Asociația Cu Verdele-n SUS de a ni se alătura în campania lor de plantare de primăvară desfășurată la Hosman.

Am oferit primul ajutor celor care au avut mici incidente pe durata acțiunii de plantare (suntem bucuroși că activitatea noastră a constat doar în aplicarea de plasturi pe mici răni cauzate de unelte).

De asemenea, am contribuit la distribuirea gustărilor și a apei potabile oferite de către organizatori. Având în vedere că incidentele înregistrate au fost minore, ne-am implicat cu entuziasm în acțiunea de plantare a celor peste 4000 de puieți de gorun și paltin de munte.

Împreună cu cei peste 220 de participanți, am sărbătorit Ziua Internațională a Pădurilor nu pe 21 martie, ci pe 23 martie, contribuind, prin restaurarea unei păduri exploatate, chiar și într-o mică măsură, la atenuarea efectelor crizei climatice, combaterea eroziunii solului, a inundațiilor și a emisiilor de gaze cu efect de seră în atmosferă.

A fost o oportunitate minunată de a ne bucura de soare, aer curat și, în final, de un picnic deosebit alături de oameni frumoși pentru care natura reprezintă ACASA.” au transmis reprezentanții Crucii Roșii Sibiu.

voluntarii crucii roșii sibiu s-au alăturat campaniei de plantare de primăvară la hosman (foto) voluntarii crucii roșii sibiu s-au alăturat campaniei de plantare de primăvară la hosman (foto) voluntarii crucii roșii sibiu s-au alăturat campaniei de plantare de primăvară la hosman (foto) voluntarii crucii roșii sibiu s-au alăturat campaniei de plantare de primăvară la hosman (foto)

Ultima oră

Comentariul meu