femeie din mălâncrav, dată dispărută. silvia a plecat spre olanda. nepoată: „nu mai răspunde, ne gândim la ce e mai rău” (foto)

O femeie dintr-un sat din județul Sibiu a fost dată dispărută de familie după ce nimeni nu a mai putut lua legătură cu ea. Sibianca a plecat din Mălâncrav spre Sibiu, de unde ar fi trebui să plece la muncă în străinătate. Dar, de la mijlocul lunii martie, nu a mai putut fi contactată. Dacă o vedeți, sunați la poliție! 

Dispărută fără urmă

Silvia Stoica are 54 de ani și este din satul sibian Mălâncrav. În data de 14 martie, femeia a plecat de la domiciliul ei către Sibiu, de unde ar fi trebuit să ia o mașină către Timișoara. De acolo, aceasta ar fi urmat să plece cu autocarul la muncă în Olanda. Dar, din acea zi, nimeni nu a putut să o mai contacteze. 

„În 14 martie, pe la 4 dimineața, a plecat de acasă de la unchiul meu. Trebuia să plece la lucru în Olanda. A găsit un anunț pe Internet, a sunat și a stabilit plecarea. A plecat din sat cu un om către Sibiu, care a lăsat-o la autogară. Știm că a ajuns în Sibiu, fiindcă unchiul meu a vorbit cu ea atunci și i-a spus că este bine, că e cu încă o femeie din Roșia și că așteaptă să vină alt șofer cu încă o femeie și să plece toți cu o mașină mică către Timișoara. Unchiul i-a spus să îl anunțe când pleacă din Sibiu. După o oră a sunat-o, dar nu a mai răspuns. A încercat să o sune pe telefon, pe Facebook, pe WhatsApp, dar nu mai suna telefonul”, a povestit Cristina, nepoata femeii. 

femeie din mălâncrav, dată dispărută. silvia a plecat spre olanda. nepoată: „nu mai răspunde, ne gândim la ce e mai rău” (foto)

Nepoata: „Ne gândim la ce e mai rău. Dacă e moartă?”

Concubinul femeii a anunțat poliția în data de 22 martie, dispariția acesteia fiind semnalată și pe site-ul Poliției Române. „La data de 22.03.2024 la sediul Postului de Poliție Comunal Laslea s-a prezentat un bărbat, care a reclamat că la data 14.03.2024 în jurul orelor 04.00 a plecat de la domiciliu concubina lui, Stoica Silvia, în vârstă de 54, în Mun. Sibiu, de unde urma să fie preluată de un microbuz cu destinația Olanda, pentru a ajunge la muncă, iar ulterior nu a mai putut lua legătura cu ea. Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 65/70 kg. Obiecte vestimentare: pantalon de trening culoare negru, ghete de piele culoare negru, geaca damă de culoare negru și bandană pe cap de culoare negru. Semne particulare: nu prezintă”, se arată pe site-ul Poliției Române.

femeie din mălâncrav, dată dispărută. silvia a plecat spre olanda. nepoată: „nu mai răspunde, ne gândim la ce e mai rău” (foto)

Nepoata femeii spune că, în ultimele zile, au încercat pe toate căile să-i dea de urmă femeii. „Poliția ne-a zis că se vede pe camerele de supraveghere de la autogară că acolo a lăsat-o mașina. Noi stăm ca pe jar acum. Am încercat și la Digi, că ea acolo avea abonament, să vedem dacă o pot localiza după numărul de telefon, dar din ce am înțeles nu se poate. A fost dată dispărută cu consemn la frontieră, deci vom afla dacă a părăsit sau va părăsi țara”, a spus aceasta. 

Rudele sibiencei dispărute sunt extrem de îngrijorate și iau în calcul cele mai negre variante. Femeia a mai fost plecată în străinătate, dar mereu a putut fi contactată. Acum, situația îi neliniștește pe apropiații ei. „Ea a mai fost la muncă în străinătate, și singură, și cu unchiul. Întodeauna ne-a sunat, ne-a zis că e bine, dar de data asta nu mai știm nimic. Suntem îngrijorați, am încercat la toți prietenii, am sunat peste tot, nu e urmă de ea. Să dea Dumnezeu să o găsim, că ne gândim și la ce poate fi mai rău, mai ales că a fost poliția acasă la unchiul. Au luat de acolo o cordeluță cu un fir de păr, o pilă de unghii, ca în cazul în care e găsită moartă să avem ADN-ul ei. Sperăm ca totul să fie bine”, a mai spus nepoata. 

Ultima oră

Comentariul meu